Godišnja skupština 19.03.2016.


Dana 19.03.2016. s početkom u 19:00 održana je redovna 86. godišnja skupština DVD-a Galgovo. Uz članove DVD-a Galgovo, skupštini su prisustvovali i predstavnik Grada Samobora, pročelnik za financije gdin Željko Radovanić, ispred VZG Samobor, zapovjednik gdin Mladen Žitković, te predstavnici LD Šljuka i Udruge umirovljenika Galgovo, te predstavnici prijateljskih društava.

Skupštinu je otvorio pozdravivši sve goste predsjednik DVD-a Galgovo gdin Petar Mihočinec. Tajnik gdin Krunoslav Makarun pročitao je izvješće o radu za prošlu 2015. godinu gdje treba istaknuti slijedeće: 2015. godine društvo sudjeluje na 14 intervencija, te sa dva člana na dislokaciji na Pelješcu, na pokaznoj vježbi “POU 2015” u organizaciji VZG Samobor, na vježbi relejne dobave vode kod DVD-a Barilović. Uz operativni rad i vježbe društvo sudjeluje i na smotri VZG Samobor, te na proslavama i skupštinama prijateljskih društava, a u mjesecu Svibnju tradicionalno slavimo dan Vatrogastva, tj Svetog Florijana.

Početkom godine započinjemo projekt izrade nadstrešnice za stara vatrogasna kola, koji kroz godinu uspješno završavamo, te nastavljamo s uređenjem garderobe za operativne članove.

Društvo izdaje treći broj informativnog lista Vatrogasci Galgovo, koji govori o radu društva u prošloj godini.

DSC02912 DSC02924

Komentari

komentar