87. redovna godišnja skupština


Dana 18.03.2017. godine s početkom u 19:00 sati održana je 87. redovna izborno-izvještajna godišnja skupština. Skupštini je prisustvovalo 27 od 37 članova s pravom glasa, te 50-tak podupirajućih članova.
Kao gosti skupštine prisutni su bili kao predstavnik Grada Samobora, pročelnik za gospodarstvo gdin Hrvoje Frankić, ispred VZG Samobora, zapovjednik gdin Mladen Živković, te predstavnici LD Šljuka, NK Galgovo, Udruge umirovljenika Galgovo te predstavnici prijateljskih društava.
Iz izvješća o radu u 2016. godini moramo izdvojiti završetak garderobe za operativnu postrojbu, te ostalo uređenje vatrogasnog doma gdje je uloženo preko 16 tisuća kuna, te nabavku vatrogasne opreme u iznosu preko 23 tisuće kuna.
U izbornom dijelu skupštine razriješeno je staro rukovodstvo, a u novi 4 godišnji mandat za predsjednika je izabran Krunoslav Makarun, za zapovjednika Marijan Kufrin, a u upravni odbor Danijel Musić, Mijo Musić i Dražen Držanić. U nadzornom odboru biti će Darko Komarec, Miroslav Burić i Stjepan Držanić.
Skupština je i jednoglasno prihvatila i planove rada i financijski plan za naredno razdoblje.
Rad društva u prošloj godini možete vidjeti u 4. broju letka Vatrogasci Galgovo.